Conferentiethema en inhoudelijke thema’s

CFC2015 heeft als conferentiethema ‘Driving The Dutch Digital Delta’. Dit thema is gekozen omdat wij streven naar het gezamenlijk actief stimuleren en vormgeven van een nieuwe digitale toekomst in Nederland door het bedrijfsleven, de overheid, de maatschappelijke sectoren en de technologiesector. Een visie op het invoeren van ICT-toepassingen, het managen van digitale competenties, het adresseren van de juiste randvoorwaarden en het realiseren van een moderne digitale infrastructuur zijn daarbij essentieel.

Inhoudelijke thema’s

1. Thema Cloud en Netwerkinfrastructuur

2. Thema Innovatie en Startups

3. Thema Internet of Things

4. Thema Big Data en Open Data

5. Thema Economische Groei en Productiviteit (vanuit investeringen in eSectoren)

Aanvullende thema's

Security

Cloud Governance

Laatste Nieuws
Presentaties van CFC2015 beschikbaar voor download
17 nov. 2015 14:15
Alle keynote presentaties en de presentaties uit de themabijeenkomsten (voor zover ter beschikking gesteld door de sprekers) zijn nu beschikbaar voor download. Ga hiervoor naar: http://connectedfuture.nl/CFC15
Lees meer
Het programma voor CFC 2015 is afgerond
9 okt. 2015 10:04
Alle sprekers en moderatoren van CFC2015 zijn nu bekend. Het programma omvat een kort plenair ochtend- en middagprogramma. Daarnaast zijn er vier digitale transitie tracks met (parallel)sessies over de vijf conferentiethema’s: Cloud en Netwerkinfrastructuur, Innovatie en Startups, Internet of Things, Big Data en Open Data en Economische Groei en Productiviteit (vanuit investeringen in eSectoren). Bovendien zijn er speciale presentaties over Security en Cloud Contracting.
Lees meer