Call for Papers

27 augustus 2015 16:40


Op 4 november 2015 organiseert het eSociety Platform - in samenwerking met de Gemeente Eindhoven, TNO en de Digitale Steden Agenda - de Connected Future Conference 2015 (CFC2015). Deze conferentie is het vervolg op de succesvolle Connected Future Conference 2014 die op 29 oktober 2014 in het van der Valk Congres & Event Center te Eindhoven is gehouden. Zowel deelnemers als conferentiepartners hebben aangegeven deze conferentie in Nederland te willen continueren.

Het hoofddoel van de conferentie is het stimuleren van innovatie betreffende de digitale maatschappij, het verbinden van publieke en private partijen en het bevorderen van initiatieven met betrekking tot economische groei en productiviteit. CFC2015 WORDT, NET ALS DE CONFERENTIE IN 2014, WEER EEN ECHTE ‘HANDS ON CONFERENTIE’ WAAR INFORMATIEOVERDRACHT, NETWERKEN, INNOVATIE EN ONDERNEMERSCHAP (WAARONDER STARTUPS) CENTRAAL STAAN.

Call for papers

Dit jaar voor het eerst wordt zowel publieke als private partijen uit de doelgroepen de mogelijkheid geboden hun visie over de gevolgen van digitalisering van de Nederlandse maatschappij (kosteloos) te presenteren tijdens de conferentie. Uw bijdrage bestaat uit een onderscheidende presentatie van circa 20 minuten over één van de vijf inhoudelijke thema's. Beoordeling vindt plaats door de vier congrespartners (eSociety Platform, de Gemeente Eindhoven, TNO en de Digitale Steden Agenda DSA) gezamenlijk. Als uw bijdrage geselecteerd wordt zijn er geen kosten verbonden aan uw presentatie. U KUNT UW INTERESSE UITERLIJK TOT 14 SEPTEMBER KENBAAR MAKEN AAN ALBERT GROOTEN, ESOCIETY PLATFORM, ALBERT@GROOTEN.NL, OF MOBIEL OP 0653 672 787.

Locatie

Van der Valk Congres & Event Center te Eindhoven

Doelgroepen

Bestuurders en beleidsmakers vanuit:

  • Overheid
  • Maatschappelijke Sectoren (zorg, onderwijs)
  • Ondernemers / Start Ups (C-level)
  • Wetenschap en research
  • Technologiesector

Conferentiethema en inhoudelijke thema's

CFC2015 heeft als conferentiethema ‘DRIVING THE DUTCH DIGITAL DELTA’. Dit thema is gekozen omdat wij streven naar het gezamenlijk actief stimuleren en vormgeven van een nieuwe digitale toekomst in Nederland door het bedrijfsleven, de overheid, de maatschappelijke sectoren en de technologiesector. Een visie op het invoeren van ICT-toepassingen, het managen van digitale competenties, het adresseren van de juiste randvoorwaarden en het realiseren van een moderne digitale infrastructuur zijn daarbij essentieel.

Inhoudelijke thema's

  1. Cloud en Netwerkinfrastructuur (vast en mobiel)
  2. Innovatie en Startups
  3. Smart Cities (incl. Digitale Overheid), Big / Open Data
  4. Economische Groei en Productiviteit
  5. ICT en Onderwijs
Recente berichten
Presentaties van CFC2015 beschikbaar voor download
17 nov. 2015 14:15
Alle keynote presentaties en de presentaties uit de themabijeenkomsten (voor zover ter beschikking gesteld door de sprekers) zijn nu beschikbaar voor download. Ga hiervoor naar: http://connectedfuture.nl/CFC15
Lees meer
Het programma voor CFC 2015 is afgerond
9 okt. 2015 10:04
Alle sprekers en moderatoren van CFC2015 zijn nu bekend. Het programma omvat een kort plenair ochtend- en middagprogramma. Daarnaast zijn er vier digitale transitie tracks met (parallel)sessies over de vijf conferentiethema’s: Cloud en Netwerkinfrastructuur, Innovatie en Startups, Internet of Things, Big Data en Open Data en Economische Groei en Productiviteit (vanuit investeringen in eSectoren). Bovendien zijn er speciale presentaties over Security en Cloud Contracting.
Lees meer
Call for Papers
27 aug. 2015 16:40
Op 4 november 2015 organiseert het eSociety Platform - in samenwerking met de Gemeente Eindhoven, TNO en de Digitale Steden Agenda - de Connected Future Conference 2015 (CFC2015).
Lees meer