Nieuws

Alle keynote presentaties en de presentaties uit de themabijeenkomsten (voor zover ter beschikking gesteld door de sprekers) zijn nu beschikbaar voor download. Ga hiervoor naar: http://connectedfuture.nl/CFC15
Alle sprekers en moderatoren van CFC2015 zijn nu bekend. Het programma omvat een kort plenair ochtend- en middagprogramma. Daarnaast zijn er vier digitale transitie tracks met (parallel)sessies over de vijf conferentiethema’s: Cloud en Netwerkinfrastructuur, Innovatie en Startups, Internet of Things, Big Data en Open Data en Economische Groei en Productiviteit (vanuit investeringen in eSectoren). Bovendien zijn er speciale presentaties over Security en Cloud Contracting.
Op 4 november 2015 organiseert het eSociety Platform - in samenwerking met de Gemeente Eindhoven, TNO en de Digitale Steden Agenda - de Connected Future Conference 2015 (CFC2015).
De registratie voor de Connected Future Conference is gestart. Tot 21 september 2015 geldt een aantrekkelijke Early Bird korting van 20%. U betaalt dan € 200,- i.p.v. € 250,- exclusief BTW.
Op 4 november 2015 wordt voor de vierde keer de Connected Future Conference georganiseerd in het VD Valk congres- & eventcenter te Eindhoven. Dit jaar in samenwerking met de Gemeente Eindhoven, TNO en de Digitale Steden Agenda. De inschrijvingen voor de sponsorpakketten zijn gestart en vanaf volgende week kunt u zich ook registreren voor het congres via deze website.