Hotel

Congresbezoekers die de avond voor het congres willen overnachten, kunnen gebruik maken van de speciale tarieven die besproken zijn met het VD Valk hotel Eindhoven. Het VD Valk ligt vlak bij de randweg Eindhoven en is te bereiken via de afslag Waalre. Let op dat u de randweg aanhoudt (parallel aan de snelweg) als u de rand van Eindhoven benadert.

Prijzen (overnachting 3 november 2015)

Tweepersoonskamer € 95,00 per overnachting

  • Ontbijt € 14,50
  • Stadsbelasting à € 3,50 per persoon, per nacht.
  • Genoemde prijzen zijn inclusief service, bediening en BTW.

Boeken

Kamers zijn boekbaar onder vermelding van de speciale code GF - 74237. Reserveren kan telefonisch bij het VD Valk Hotel.

Boeken tegen deze speciale tarieven is mogelijk tot en met 27 oktober.

Betaling

De kosten voor kamer, ontbijt en stadsbelasting worden door de gasten bij vertrek betaald. Ter garantie van de reservering vraagt VD Valk Eindhoven een geldig creditcardnummer met vervaldatum.

Garantie

Op het moment dat VD Valk Eindhoven een geldig credit card nummer met vervaldatum heeft ontvangen, staat de gast zelf garant voor de reservering, annulering en no show kosten.

Contactinformatie

VD Valk Hotel Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven

T: +31 40 211 60 33
W: www.hoteleindhoven.nl
E: eindhoven@valk.com

Plan route met Google Maps

Laatste Nieuws
Presentaties van CFC2015 beschikbaar voor download
17 nov. 2015 14:15
Alle keynote presentaties en de presentaties uit de themabijeenkomsten (voor zover ter beschikking gesteld door de sprekers) zijn nu beschikbaar voor download. Ga hiervoor naar: http://connectedfuture.nl/CFC15
Lees meer
Het programma voor CFC 2015 is afgerond
9 okt. 2015 10:04
Alle sprekers en moderatoren van CFC2015 zijn nu bekend. Het programma omvat een kort plenair ochtend- en middagprogramma. Daarnaast zijn er vier digitale transitie tracks met (parallel)sessies over de vijf conferentiethema’s: Cloud en Netwerkinfrastructuur, Innovatie en Startups, Internet of Things, Big Data en Open Data en Economische Groei en Productiviteit (vanuit investeringen in eSectoren). Bovendien zijn er speciale presentaties over Security en Cloud Contracting.
Lees meer