Connected Future Conference 2015

Connected Future Conference

Op 4 november 2015 organiseert het eSociety Platform - in samenwerking met de Gemeente Eindhoven, TNO en de Digitale Steden Agenda - de Connected Future Conference 2015 (CFC2015).

Samen maken we “The Dutch Digital Delta”

Digitalisering

Het verder digitaliseren van onze maatschappij is van groot belang voor een nieuw economisch groeiperspectief, een gezond en betaalbaar welzijnsniveau, kwalitatief hoogstaand onderwijs en een duurzame samenleving.

Veiligheid, privacy & wetgeving

Tegelijkertijd moeten we onze veiligheid en privacy blijven waarborgen, eventuele bedreigingen identificeren en managen en kaders schetsen voor nieuwe wet- en regelgeving.

Transsectoraal

Digitalisering raakt alle sectoren en voor een optimaal resultaat is het van wezenlijk belang dat de individuele sectoren (die vaak ieder voor zich bezig zijn met digitalisering) dit proces niet geïsoleerd uitvoeren.

Samenwerking

Om de mogelijkheden van digitalisering volledig te benutten en de implementatie efficiënt te laten verlopen is het van groot belang dat overheid, maatschappelijke sectoren, universiteiten, research instellingen en bedrijfsleven de handen ineen slaan on gezamenlijk een nieuwe en duurzame toekomst creëren. CFC2015 brengt opnieuw alle partijen bij elkaar en laat weer zien hoe sectoren met elkaar samenwerken om de mogelijkheden van digitalisering te benutten.

Laatste Nieuws
Presentaties van CFC2015 beschikbaar voor download
17 nov. 2015 14:15
Alle keynote presentaties en de presentaties uit de themabijeenkomsten (voor zover ter beschikking gesteld door de sprekers) zijn nu beschikbaar voor download. Ga hiervoor naar: http://connectedfuture.nl/CFC15
Lees meer
Het programma voor CFC 2015 is afgerond
9 okt. 2015 10:04
Alle sprekers en moderatoren van CFC2015 zijn nu bekend. Het programma omvat een kort plenair ochtend- en middagprogramma. Daarnaast zijn er vier digitale transitie tracks met (parallel)sessies over de vijf conferentiethema’s: Cloud en Netwerkinfrastructuur, Innovatie en Startups, Internet of Things, Big Data en Open Data en Economische Groei en Productiviteit (vanuit investeringen in eSectoren). Bovendien zijn er speciale presentaties over Security en Cloud Contracting.
Lees meer