Doelstelling en vorm

Doel

De conferentie heeft een duidelijk doel: zoveel mogelijk mensen inspireren en mobiliseren met betrekking tot de digitalisering van onze samenleving. Daarnaast willen we de innovatie betreffende de digitale maatschappij stimuleren, publieke- en private partijen verbinden en initiatieven met betrekking tot economische groei en productiviteit bevorderen.

Vorm

De vorm van de conferentie is ook vernieuwd. Dit jaar komen er, naast een kort plenair programma van hoge kwaliteit, presentaties over de 5 gekozen thema’s en sponsoren kunnen een exclusieve lunch organiseren met door hun genodigde gasten aan een eigen tafel.

Hands on Conferentie

Online resultaten

CFC2015 wordt, net als de conferentie in 2014, weer een echte ‘hands on conferentie’ waar informatie-overdracht, netwerken, innovatie en ondernemerschap (waaronder startups) centraal staan.

De resultaten van de conferentie (keynote speeches en het beeldmateriaal - interviews, videoverslagen van de themadiscussies en de life streams van de plenaire sessies) worden uiteraard gepubliceerd op de CFC2015 website.

Laatste Nieuws
Presentaties van CFC2015 beschikbaar voor download
17 nov. 2015 14:15
Alle keynote presentaties en de presentaties uit de themabijeenkomsten (voor zover ter beschikking gesteld door de sprekers) zijn nu beschikbaar voor download. Ga hiervoor naar: http://connectedfuture.nl/CFC15
Lees meer
Het programma voor CFC 2015 is afgerond
9 okt. 2015 10:04
Alle sprekers en moderatoren van CFC2015 zijn nu bekend. Het programma omvat een kort plenair ochtend- en middagprogramma. Daarnaast zijn er vier digitale transitie tracks met (parallel)sessies over de vijf conferentiethema’s: Cloud en Netwerkinfrastructuur, Innovatie en Startups, Internet of Things, Big Data en Open Data en Economische Groei en Productiviteit (vanuit investeringen in eSectoren). Bovendien zijn er speciale presentaties over Security en Cloud Contracting.
Lees meer